Toppodotherapie de Boer


  Contact : Tel: 0118-626708 - @: info@toppodotherapiedeboer.nl

Specialisaties

Specialisaties

Toppodotherapie De Boer heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in diverse specialisaties, waardoor ze u beter van dienst kunnen zijn met uw klachten.
Door het volgen van extra nascholingen, cursussen en opleidingen is Podotherapie de Boer erop gericht u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Podotherapie de Boer is gespecialiseerd in Shockwave, Echografie, Sportpodotherapie en Diabetespodotherapie. Onderstaand kunt u meer informatie krijgen.

Shockwave therapie

Een veel voorkomende klacht binnen de praktijk van Podotherapie de Boer is hielpijn. Deze hielpijn kan acuut of chronisch zijn. Iedereen heeft kans tot het verkrijgen van deze blessure, maar wordt meestal gezien bij de hardlopers en wandelaars. Een enkele keer is de oorzaak onbekend, maar is meestal te wijten aan (meer…)

Meer lezen

Sportpodotherapie

Erwin en Lydia zijn sinds december 2013 gediplomeerd sportpodotherapeut. Zij zijn met deze specialisatie de enige in Walcheren en de Bevelanden. Middels de opgedane kennis zijn zij beide gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters. Sporters stellen hoge aan hun lichaam en de (meer…)

Meer lezen

Diabetes podotherapie

Lydia heeft zich als enige podotherapeut op Walcheren en Bevelanden gespecialiseerd tot diabetespodotherapeut. Zo heeft zij kennis verworven op het gebied van problematiek van de diabetische voet. De kennis en vaardigheden ontwikkeld op het gebied van diabetes mellitus, diagnostiek, (meer…)

Meer lezen

Echografie

In 2012 is aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven de eerste opleiding gestart voor echografie voor podotherapeuten. De Musculo-Skeletal Ultrasound opleiding. Deze specialisatie is door Erwin gevolgd en hij is in Zeeland de enige podotherapeut met de mogelijkheid tot het uitvoeren van echografie. (meer…)

Meer lezen