Toppodotherapie de Boer


  Contact : Tel: 0118-626708 - @: info@toppodotherapiedeboer.nl

Erwin en Lydia zijn sinds december 2013 gediplomeerd sportpodotherapeut. Zij zijn met deze specialisatie de enige in Walcheren en de Bevelanden. Middels de opgedane kennis zijn zij beide gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters. Sporters stellen hoge aan hun lichaam en de belastbaarheid ervan.

De voet is van essentieel belang om optimaal te functioneren en te sporten. Indien de voet niet optimaal werkt dan kunnen de knie, heup en rug ook verkeerd belast worden. Met als gevolg dat er geen goede samenwerking kan plaats vinden tussen de spieren en gewrichten in het lichaam. Iedere sport is anders, waardoor ook de belasting bij iedere sport anders is. Om deze reden is er geen eenduidige behandeling die voor alle sporters gebruikt kan worden. De hulp wordt op maat aangeboden, gelet op de sport die beoefend wordt, de ondergrond, het schoeisel, de bewegingen etc. De begeleiding wordt individueel op maat aangeboden voor de sporter.
Sportpodotherapeuten behandelen niet alleen voetklachten. Voortkomend uit een niet goed functionerende voet kunnen allerlei klachten voorkomen, zoals een “lopersknie” of heupklachten. Er wordt gekeken naar de gehele schakel van bewegingen en gewrichten om u als sporter klacht en pijnvrij te kunnen maken.
Erwin & Lydia willen u graag begeleiden indien u blessures heeft, echter kunt u ook bij de sportpodotherapeuten terecht om blessures te voorkomen.